Les empreses i els usuaris tenen noves necessitats.

Si vols emprendre un projecte nou
has de pensar en el nou escenari.

La pandèmia Covid-19 ha creat uns precedents fins ara mai vistos en l’era de la globalització. Tots els sectors econòmics s’han vist afectats, la renovació de valors i els canvis de percepcions generen noves oportunitats de negoci, per tant, cal reflexionar, planificar, preparar-nos i actuar davant aquest canvi de model.

Les empreses i els usuaris tenen noves necessitats.

Un cop controlada la crisi sanitària, les dinàmiques de consum de les empreses i dels ciutadans hauran canviat, provocades segurament per la desconfiança, la incertesa, la necessitat i la racionalitat.

D’aquestes noves dinàmiques durant el confinament n’han sorgit noves oportunitats de negoci, us en comentem algunes:

Les empreses han hagut de potenciar la utilització d’eines online i en moltes ocasions crear-les específicament en temps rècords (plataformes de videoconferències, webinars, formacions online, seguretat en les connexions…), a partir d’ara, s’haurà de decidir amb quins proveïdors ens quedem i per tant, necessitem la consultoria i formació adequada per implementar protocols de treball remot.

S’han replantejat les activitats dedicades a l’oci i entreteniment, tant pels adults com pel públic infantil. S’han potenciat les activitats online i el consum es mantindrà, per tant, s’han de crear continguts culturals (museus, teatre, cinema, biblioteques…), gastronòmics, fires, festivals, concerts, esdeveniments esportius en streaming…

No hem pogut anar al gimnàs ni al saló de bellesa, però el contingut relacionat amb el benestar personal no ha faltat, sessions i entrenaments de fitness, mindfulness, ioga, consells d’alimentació, sessions de bellesa…

Des de les grans empreses de comerç electrònic fins a les botigues de barri s’han hagut d’adaptar a les noves necessitats logístiques, especialment en l’anomenada “última milla”.

Des de Minimilks us proposem planificar i crear els materials necessaris per arribar al vostre públic objectiu:

– Estudi dels públics i els objectius de la marca
– Creació de la identitat corporativa
– Creació de les eines i continguts de comunicació
– Proposta i planificació de les accions online i offline de difusió de la marca

Ens parlem, contacta’ns!

[caldera_form id=”CF5910165e2b03d”]